Kısmetse Olur Aşkın Gücü 3. bölüm full izle, 14 Aralık - Ege Gazete
DOLAR

32,2053$% -0.22

EURO

35,1156% -0.22

GRAM ALTIN

2.498,17%1,32

ÇEYREK ALTIN

4.035,00%1,11

TAM ALTIN

16.166,00%1,11

BİTCOİN

2134089฿%-1.05757

Kısmetse Olur Aşkın Gücü 3. bölüm full izle, 14 Aralık

Kısmetse Olur Aşkın Gücü 14 Aralık 3. bölüm full izle olarak Youtube kanalında saat 6:30’da başlıyor. Kızlar ve erkekler yavaş yavaş kendilerine uygun eş adayını aramaya başladılar. Bazılarının arasında yakınlaşmalar başlayacak. Şuan Oğulcan ve Cansel ön plana çıkıyor. Bu haftanın en favori erkeği Serdar, en favori kadını ise Tuğçe oldu.

Dün yayınlanan 2. bölümde neler yaşanmıştı?

Tuğçe romantik bir yemek için Tolga’yı seçti, Serdar ise Şeyda Nur’u seçti. Kısmetse Olur Aşkın Gücü 2. bölüm izle videosunda, Zeyd evdeki arkadaşları ile gerginlik yaşadı. Tolga, Serdar, ve Erol ile girdiği tartışmada ortam bir anda gerildi. Sunucu Öykü Serter, Erol’u ve diğer yarışmacıları kurallar çerçevesinde davranmaları gerektiği yönünde uyardı. 3 sarı gören kırmızı kart alarak diskalifiye ediliyor. 1 kırmızı kart alan direk diskalifiye oluyor. Zeyd’in lakayit ve rahat tavırları erkekler evindeki diğer yarışmacıları oldukça geriyor. Yaşanan diğer gelişmelerden biride, Yaren’in paraya çok önem vermesi idi. Daha sonra ise, erkeklerin kendilerini tanıtmak için ilk eve geldiklerinde ellerini uzatmalarını istemesi ve el kontrolü yapması.

kısmetse olur aşkın gücü 14 aralık

Bu davranışlarına bozulan erkek adaylar tepkilerini ortaya koydular. Erhan için ise Yaren, çok delikanlı olsaydın ellerini uzatıp göstermez ağırlığını koyardın dedi. Erhan’ın bu evde benden çok çekeceği var dedi.

Aşkın Gücü uygulamasını indirerek yarışmacılara negatif veya pozitif oy verebilirsiniz. Oylar her gün ve erkekler, kadınlar için iki kere kullanılmakta.

KISMETSE OLUR AŞKIN GÜCÜ BÜTÜN BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLA

YARIŞMACILARI TANIMAK İÇİN TIKLA

KISMETSE OLUR AŞKIN GÜCÜ 3. BÖLÜM İZLE

https://youtu.be/DGgUi2SG2zE
kısmetse olur aşkın gücü 3. bölüm

Bölüm az sonra full şekilde eklenecek. Eklendi.

KISMETSE OLUR AŞKIN GÜCÜ 3. BÖLÜM İZLE

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

HIZLI YORUM YAP