Mevzular Açık Mikrofon 8. Bölüm izle, Barış Atay - Ege Gazete
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

TAM ALTIN

16.168,00%0,01

BİTCOİN

2060519฿%-0.7989

Mevzular Açık Mikrofon 8. Bölüm izle, Barış Atay

Oğuzhan Uğur’un sunuculuğunu yaptığı ve Youtube Babala TV kanalında yayınlanan Mevzular Açık Mikrofon 8. bölüm izle ile yayınlandı. Bu bölümün konuğu ise Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Barış Atay oldu. Programın konuğu olan Barış Atay gençlerin gündeme dair ve merak edilen bazı soruları cevapladı. Program 1 gün önce trendlerde 1 numara oldu.

Mevzular Açık Mikrofon Barış Atay

Verdiği samimi cevaplarla sosyal medyadan izleyenlerin büyük çoğunluğundan övgüler aldı.

Mevzular Açık Mikrofon Barış Atay 8. Bölüm

Mevzular Açık Mikrofon Barış Atay 8. Bölüm

Sosyal medyada programı izleyen bazı izleyicilerin yaptığı yorumlar şu şekilde.

Barış Atay gerçekten insanların bakış açısını değiştirmeyi başardı. Müthiş bilgili ve donanımlı bir insan. Yalnızca siyaset ağzıyla konuşup devam etmedi. Önce siyasi cümleler sonra arkasına 10 yaşında çocuğun anlayacağı dilden açıklamalar yaparak devam etti. Resmen Ordaki seyirciler ve benim gibi İnternetten izleyicilere cehaletimizi tam anlamıyla farkettirdi. Çok teşekkürler böyle muhteşem bir sohbet ve açığa çıkarılan farkındalık için…

Oğuzhan Uğur’un en rahat programım demesi Barış Atay’ın donanımıdır, memleket sorunlarına olan hakimiyetidir, dürüstlüğüdür… Hiçbir soruyu oraya buraya çekmedi. Bir iki kişi hariç herkes de aldığı cevaptan tatmin oldu(tatmin olmayanlar da maalesef bir şeyleri inadına direten, farklı açıdan bakmaya ölümüne kapalı kişiler). Soruların da dönüp dolaşıp aynı yerlere getirilmesi, defalarca sığ soruların sorulması gerçekten ekran başında sinirimi bozdu ve Atay’ın sabrına hayran kaldım. Her cümlesinde inanılmaz mesajlar vardı. Özellikle ön yargı , etnik kimlik gibi konularda söylenmesi gereken her şeyi söyledi. Ülkemdeki insanların artık bir şeylere körü körüne bağlı kalmamalarını, farklı fikirlerin de doğru olabileceğini düşünmelerini istiyorum.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

HIZLI YORUM YAP