Netflix popüler dizisi Bloodhounds konusu - Ege Gazete
DOLAR

32,3546$% -0.02

EURO

34,7895% -0.02

GRAM ALTIN

2.393,19%-0,14

ÇEYREK ALTIN

3.927,00%-0,65

TAM ALTIN

15.682,00%-0,66

BİTCOİN

1921540฿%2.90745

Netflix popüler dizisi Bloodhounds konusu

Netflix’in Türkiye’de izlenenler arasında en popüler dizisi Bloodhounds dizisi izleyenleri etkilemeye devam ediyor. Bloodhounds dizisinin konusunu sizler için aşağıda paylaştık.

Bloodhounds dizisinin konusu;

Boks yapan bir genç katıldığı çaylaklar turnuvasında rakiplerini nakavt ederek galip geliyor. Son final maçında sol kroşe ile nefesini kestiği rakibine kazandığı para ödülünün bir kısmı ile rakibine yemek ısmarlar. Ve o yemekten sonra rakibi ile artık rekabet yerine sıkı bir dostluk kurar, aralarında 2 yaş olduğu için abi kardeş ilişkisi kurarlar.

Netflix popüler dizisi Bloodhounds konusu

Netflix popüler dizisi Bloodhounds konusu

Kim Geon-woo’nun annesi Yoon So-yeon büyük bir şirket olan ve devlet ile çalışan Tefecilerden bütün borçlarını ödemesi karşılı %3 faiz ile senet imzalatır. Büyük bir dolandırıcılık yapan şirket senetlerde ufak yazıyla borcun günlük ödenmemesi karşılığı %100 faiz koyduğunu yazmıştır. Yoon So-yeon oyuna geldiğini ertesi gün Tefeci şirketi parayı almaya geldiğinde anlar. Parası olmadığını söyleyince ve polisi arayacağını dile getirince dükkanı alt üst ederler cam, masaları kırarlar. Kim Geon-woo dükkana geldiğinde 10 kişiyle dövüşüp dükkana girer. 10 kişinin arasından çıkan kim Geon-woo, Kim Myeong-gil yakın adamını kim Geon-woo’nun üstüne salar kim Geon-woo kanlar içinde yere yığılır. Hastaneye gidip tedavi olduktan sonra bu adamlarla başa çıkamayacağını anlayınca parayı vermek için borç para veren yerlerle iletişim kurmaya başlar ve uzun bir uğraştan sonra karşısına eski bir Tefeci olan ve sonradan bu işleri bırakıp sıfır faizle hastalara senet veren Choi Tae-ho ile tanışır.

Choi Tae-ho, Kim Geon-woo’yu işe alır ve 2 yıllık avans olan Tefeci şirketine para ödemesi için yardımcı olur. Dizinin Tek sezonluk 8 bölümü vardır. 2. Sezon yakında gelecek şimdiden sizlere iyi seyirler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

HIZLI YORUM YAP