Zuhal Topal'la Yemekteyiz 3 Şubat 2023, kim kazandı? kim birinci oldu? Serkan neden yok? - Ege Gazete
DOLAR

32,3400$% -0.07

EURO

34,8790% 0.06

GRAM ALTIN

2.392,77%-0,15

ÇEYREK ALTIN

3.944,00%0,37

TAM ALTIN

15.753,00%0,37

BİTCOİN

2060585฿%0.8318

Zuhal Topal’la Yemekteyiz 3 Şubat 2023, kim kazandı? kim birinci oldu? Serkan neden yok?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın final günü 3 Şubat 2023 Cuma gününde Betül hanımın evinde oldu. Serkan neden yok? Polisler Serkan'ı neden götürdü? Birinci kim ve kazanan kim? gibi birçok arama yapan izleyicilerin merak ettikleri haberimizde.

Zuhal Topal’la Yemekteyiz final günü 3 Şubat 2023 Cuma günü Betül hanımın evinde yapıldı. Bir haftanın sonuna daha gelinen Yemekteyiz programında 50.000 TL ödülü kim kazandı? Bu haftanın birincisi kim oldu? Ayrıca izleyicilerin merak ettiği ve masada yer almayan Serkan neden yok?

Yemekteyiz 3 Şubat 2023 kim kazandı

Yemekteyiz Betül kimdir?

Final günü yarışmacısı Betül hanım kendisini şöyle anlatıyor. İzmir’den geldim, sizi yalnız karşıladım çünkü İstanbul’da kimsem yok. Dj’lik yapıyorum ve ödüllerim var. En iyi kadın, en iyi performans ödüllerim var. Beni tanıyan birçok insan çıkacaktır. Sağlık çalışanıydım ama ara verdim. Her zaman her yerde gündem oluyorum zaten o yüzdende burada gündem oldum. Zaten yıllardır yaptığım işi çok rahat bir şekilde yetiştireceğime inanıyorum.

Betül’ün Yemek Menüsü

  • Yayla çorbası
  • Yalancı su böreği
  • Karnıyarık
  • Kuş üzümlü, fıstıklı pirinç pilavı
  • Mor lahana salatası
  • Doğum günü pastası
Zuhal Topal’la Yemekteyiz Serkan neden yok

Betül hanımın bugün doğum günü olduğu için tatlı yerine kendi doğum günü pastasını hazırladı ve rakiplerine ikram etti.

Serkan neden yok? Polislerle neden gitti?

Haftanın final gününde Serkan’ın gelmediğini gören Betül, Serkan gelmedi mi? diye sorduğunda Zuhal Topal, Serkan’ı az önce polis ekipleri ile birlikte siteden ayrıldığını açıkladı. Serkan’ın yakın arkadaşı Tuğba’ya ulaşan Yemekteyiz ekibi Serkan’ı sorarak durumu öğrenmeye çalıştı. Tuğba, Serkan ile akşam beraberdik, bugün yarışma için hazır olmak için erken kalktı ve herhangi bir sorun yoktu. Dün akşamdan sonra bende kendisinden haber alamadım ve ulaşmaya çalışıyorum dediğini anlatmış. Bu bilgiyi Zuhal Topal yarışmacılara aktardı.

Serkan puanlama anına kadar beklendi ve gelmediği için hafta boyunca verdiği puanlar ve kendi aldığı ilk gün puanları silindi. Sonuç olarak 4 kişi üzerinden bu hafta puanlamaya göre kazanan seçildi. Kasıtlı bir gelememe durumu olmadığı için ve ilk böyle bir durum yaşandığı için yarışmacı diskalifiye edilmeden son ana kadar beklendi.

Yemekteyiz birinci kim oldu? Bu hafta kim kazandı?

Yemekteyiz yarışmasının 3 Şubat 2023 Cuma yayınında, haftanın en çok puan toplayarak birinci olan yarışmacısı MERAL hanım oldu. Ziya 24 puanla 3. oldu, 2. olan Fatma ağlamaya başladı. Betül yarışmayı sonuncu olarak tamamladı.

YEMEKTEYİZ SON BÖLÜM İZLE

https://youtu.be/MiD47FsXkqI
YEMEKTEYİZ SON BÖLÜM İZLE

Bölüm yayından sonra tek parça eklenecek. Tek parça izle olarak son bölüm eklendi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

HIZLI YORUM YAP