Beşiktaş Adana Demirspor maçı tahmin ve yorumları, ne zaman saat kaçta? - Ege Gazete
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

TAM ALTIN

16.168,00%0,01

BİTCOİN

2077334฿%-1.29448

  • Ege Gazete
  • Spor
  • Beşiktaş Adana Demirspor maçı tahmin ve yorumları, ne zaman saat kaçta?

Beşiktaş Adana Demirspor maçı tahmin ve yorumları, ne zaman saat kaçta?

Beşiktaş Adana Demirspor maçı analizleri, maç tahmin ve yorumlarını sitemize ekledik. Ayrıca, maç saat kaçta, ne zaman? haberin devamında verildi.

Beşiktaş Adana Demirspor maçı analiz, tahmin ve yorumları misli yazarları tarafından yapılmıştır. Maç saat kaçta? hangi kanalda? ve ne zaman? oynanacağı bilgileri de en aşağıda verilmiştir. Ev sahibi bu maçta mutlak galibiyet alarak ligde üst sıralara tırmanmak istiyor. Konuk ekip ise deplasmanda oynayacağı maça iyi şekilde hazırlanmış durumda.

Beşiktaş Adana Demirspor maçı analiz, tahmin ve yorumları, saat kaçta, ne zaman, hangi kanalda

MAÇ ANALİZİ:

Adana Demirspor’un Süper Lig’de İstanbul’da oynadığı son 8 maçın 6’sı KG VAR biterken iki ekip arasında geçen sezon oynanan iki maç da KG VAR bitti. Beşiktaş’ın bu sezon ligdeki son 5 maçı da KG VAR bitti.

Cengiz İzmitli

TAHMİN: Ev Sahibi İlk Yarı Altı/Üstü 0.5: Üst 1.50

Beşiktaş, Valerien Ismael ile yolları ayırıp takımın başına Şenol Güneş getirince sorunlarını çözeceğini düşünmüştü ama işler hiç iyi gitmiyor. Zirveden daha fazla uzaklaşmamak için kazanmaktan başka çareleri yok. Salih Uçan cezalı, Josef de Souza ilk 11’e dönecektir… Bu sezon sadece Fenerbahçe’ye kaybeden, deplasmanda oynadığı son 5 maçın hiçbirinde ilk yarı kalesinde gol görmeyen Adana Demirspor sert rakip. Bunu kabul ediyorum ama Beşiktaş’ın iç sahada iştahlı başlangıçlar yaptığını bolca şahit olduk. Maçta muhtemelen “karşılıklı gol” izleriz ancak ilk yarıdan Beşiktaş golü bence daha cazip.

Ömer Necati Albayrak

TAHMİN: Karşılıklı Gol: Var 1.38

Şenol Güneş yönetiminde henüz beklenen patlamayı yapamayan Beşiktaş için en zor maçlardan biri. Çünkü kazanmak zorunda sahaya çıkacak olan Beşiktaş’ın ligin en güçlü kontra takımına karşı savunmada da bir o kadar başarılı olması gerekecek. Herhalükarda iki takımın da gol atabilmesini yüksek ihtimal olarak değerlendiriyorum.

Günay Güvenç, Kitsiou, Ertuğrul Ersoy, Djilobodji, Hanousek, Jevtovic, Merkel, Maxim, Furkan Soyalp, Mustafa Eskihellaç, Figuiredo. Kaynak: Beşiktaş Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

BEŞİKTAŞ ADANA DEMİRSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Beşiktaş Adana Demirspor maçı 29 Aralık Perşembe günü saat 20:00’de oynanacak.

BEŞİKTAŞ ADANA DEMİRSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Beşiktaş Adana Demirspor maçı beIN Sports1’den canlı yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ MUHTEMEL 11

Mert Günok, Rosier, Welinton, Tayyip Talha, Umut Meraş, Necip Uysal, Atiba, Gedson, N’Koudou, Cenk Tosun, Weghorst.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

HIZLI YORUM YAP