DOLAR

32,4574$% -0.1

EURO

34,7982% -0.52

GRAM ALTIN

2.441,42%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,46

TAM ALTIN

16.202,00%-0,40

BİTCOİN

2090287฿%1.19075

a
  • Ege Gazete
  • Spor
  • Beşiktaş Kupayı Aldı mı? Beşiktaş Antalya maçı kaç kaç özeti

Beşiktaş Kupayı Aldı mı? Beşiktaş Antalya maçı kaç kaç özeti

Heyecan dolu dakikaların yaşandığı TFF Süper Kupası maçında kupayı kim kazandı? Maç özeti ve detaylar için haberin devamını okuyunuz. Beşiktaş Antalya maçı kaç kaç bitti?

TFF Süper Kupa maçı bu akşam Beşiktaş Antalya arasında oynandı. Penaltılara kalan Beşiktaş Antalya maçı kaç kaç bitti? Kıyasıya rekabetle geçen maçın özeti haberimizde.

Bu akşam Oynanan TFF Kupa’sı maçında normal süre ve uzatmalarla 1-1 eşitlikle bitti. Penaltılara kalan kupa maçında Beşiktaş TFF Süper Kupa’sını 4-2 penaltılar da üstünlük sağlayarak kazandı. Maçın ilk yarısında 33. dakikasında Atiba’nın golüyle 1-0 öne geçen siyah beyazlı takım skoru koruyamadı. Golü atarak takımını öne geçiren Atiba’nın 74. dakika da kendi kalesine attığı golle 1-1 olarak skor eşitlendi.

Bu sonuçla Beşiktaş takımı ilk kez bir sezonu 3 kapatmış oldu. Tarihinde süper kupayı müzesine 2. kez götürmüş oldu.

Beşiktaş Antalya TFF Süper kupa maçı kaç kaç bitti kupayı kim kazandı

Penaltılara kalan TFF Süper Kupa maçında kupayı kazanan takım Beşiktaş oldu.

Beşiktaş Antalyaspor TFF Süper Kupası Maç Özeti

Siyah-beyazlılar 22. dakikada gole çok yaklaştı. Organize gelişen atakta Larin’in yerden pasında boş durumdaki Kenan Karaman topa dokunamadı.

Beşiktaş 33. dakikada öne geçti. Peş peşe paslaşmaların ardından son olarak ceza alanı içinde sağ kanatta topla buluşan Rosier, meşin yuvarlağı altıpastaki Atiba’nın önüne bıraktı. Tecrübeli yıldız skoru 1-0’a getiren golü attı.

  • 52. dakikada Beşiktaş 2. gole çok ama çok yaklaştı. Sağ kanattan sıfıra inen Keanan Karaman’ın pasında Cyle Larin çok yakın topu boş kaleyle buluşturamadı.

Beşiktaş 62. dakikada etkili geldi. Hızlı hücumda Atiba’nın pasıyla net bir gol şansı yakalayan Josef, kaleci Boffin’i geçemedi.

FTA Antalyaspor’da 65. dakikada Mukairu çalımlarla ceza sahasına girdi ve pasını gönderdi. Domagoj Vida’nın tes vuruşunda top az farkla dışarı çıktı.

Akdeniz ekibi 74. dakikada eşitliği yakaladı. Köşe vuruşunda Beşiktaş savunmasından seken topa Güray Vural çok sert vurdu. Atiba’nın müdahale ettiği top ağlarla buluştu.

Karşılaşmanın normal süresi 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı ve uzatma dakikalarına gidildi.

  • 111. dakikada FTA Antalyaspor Amilton ile hızlı hücuma çıktı. Yıldız futbolcunun ceza sahasına girmeden yaptığı vuruşu Ersin parmaklarının ucuyla çeldi.

Uzatma dakikalarında da eşitlik bozulmadı ve şampiyonu seri penaltı atışları belirledi.

Beşiktaş Antalyaspor Penaltı atışları

Penaltı atışlarında Beşiktaş; Teixeira, Batshuayi, Atiba ve Vida ile vuruşları gole çevirdi.

Fraport TAV Antalyaspor’da ise Güray Vural ve Hakan Özmert penaltı atışlarından gol bulurken, Mustafa Erdilman’ın vuruşunda kaleci Ersin gole izin vermedi. Floranus’un penaltı atışında ise top direkten döndü.

Penaltı atışlarında rakibine 4-2 üstünlük kuran Beşiktaş, Turkcell Süper Kupa’nın sahibi oldu.

Beşiktaş: 1 – Fraport TAV Antalyaspor: 1

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

HIZLI YORUM YAP