Giresunspor Galatasaray maçı tahminleri,ne zaman saat kaçta? hangi kanalda? - Ege Gazete
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

TAM ALTIN

16.168,00%0,01

BİTCOİN

2076784฿%-1.30755

  • Ege Gazete
  • Spor
  • Giresunspor Galatasaray maçı tahminleri,ne zaman saat kaçta? hangi kanalda?

Giresunspor Galatasaray maçı tahminleri,ne zaman saat kaçta? hangi kanalda?

Bu akşam oynanacak maçlar arasında yer alan Giresunspor Galatasaray maçı ne zaman? saat kaçta? Bu maçın tahminlerini ve yorumlarını sitemize ekledik. Galatasaray maçı hangi kanalda? Bu maçın misli editörleri tarafından yapılan yorum ve maç tahminleri verilmiştir.

Giresunspor Galatasaray maçı tahmin ve yorumları, ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

MAÇ SAAT NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Maç bu akşam saat 19:00’da BeinSports 1 kanalında canlı yayınlanacak.
Ömer Necati Albayrak

Tahmin: Maç Sonucu ve Alt/Üst 2.5: MS 2 + A 3.74

Ligin ilk yarısındaki maçı kazanan Giresunspor’un bu kez işi çok daha zor. Campuzano ve Perez’in milli takımda olması işlerini iyice zorlaştıracak. Galatasaray için sancılı geçse de sonuca ulaşacağı bir karşılaşma bekliyorum. Sarı-Kırmızılılar, bu maçtan galip ayrılırsa kulüp tarihinde ilk kez ligde 10 karşılaşmadan üst üste galip ayrılmış olacak. Hem oyuncular hem de Okan Buruk tarih yazma fırsatını kaçırmak istemez. Ancak kısır bir sonuç öngörüsüyle oran da artırabilir.

Ali Naci Küçük

Tahmin: Maç Sonucu: 2 1.35

Galatasaray’da bana göre Süper Lig’in en formda stoperi olan Abdülkerim Bardakçı cezalı! Yerine Emin Bayram forma giyecek. Ancak Okan Buruk buna önlem almak adına öğrendiğim kadarı ile sol bekte Emre’ye değil savunma yönü daha güçlü olduğu için Dubois’e yer verecek. Galatasaray iyi bir seri ve kazanma alışkanlığı yakaladı. Maç öncesi Giresun kanadı iddialı açıklamalar yaptı. Bana göre Galatasaray’ı zor bir maç beklese de deplasman ekibi kazanır.

Sezer Kenar

Tahmin: Maç Sonucu: 2- 1.31

Giresunspor’da bu maç öncesi önemli eksikler bulunuyor. Alexis Perez ve Jorman Campuzano milli takıma gitti. Robert Mejía ise cezalı. Eksikler oyunlarını mutlaka etkileyecektir. Son dönemde oyunlarının daha iyiye gittiğini söyleyebiliriz. Ancak 4 maçtır kazanamıyorlar. Galatasaray ise kazanmaya devam ediyor. Antalyaspor karşısında zorlansalar da 3 puanı aldılar. Onlarda da Abdülkerim Bardakçı önemli eksik. Ancak deplasman ekibinin zor da olsa rakibinin eksiklerini değerlendirip kazanacağını düşünüyorum.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

HIZLI YORUM YAP