DOLAR

32,5247$% 0.1

EURO

34,9432% -0.13

GRAM ALTIN

2.434,22%-0,06

ÇEYREK ALTIN

4.053,00%0,02

TAM ALTIN

16.188,00%0,04

BİTCOİN

2101287฿%0.30947

a

Hatayspor Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Özet

Süper Lig 11. haftasında oynanan maçlar arasında yer alan Hatayspor Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? maçın özeti ve golü kim attı? Tüm detaylar haberin devamında.

11. Haftada Hatayspor Beşiktaş karşı karşıya geldi ve kıyasıya mücadele sona erdi. Deplasmanda oynayan ligin son şampiyonu olan ve bu sezonun şampiyon adayı Beşiktaş, 1-0 mağlup oldu. Daha maçın henüz başında 6. dakikada Lobjanidze’nin golü geldi ve maçında skoru bu şekilde belirlenmiş oldu. 73. dakikada Mehmet Topal’ın attığı gol VAR incelemesi sonucu Ofsayt sebebiyle iptal edildi. Bu sezonun flaş takımı olan Hatayspor puanını 23’e yükletirken siyah beyazlı ekip 20 puanda kaldı.

HATAYSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI ÖZETİ 30.10.2021

Süper Lig’in 11. haftasında Hatayspor ile Beşiktaş, Yeni Hatayspor Stadı’nda karşı karşıya geldi. Cüneyt Çakır’ın düdük çaldığı mücadelede siyah-beyazlılar, rakibine 6. dakikada Lobjanidze’nin golüyle mağlup olarak haftayı puansız kapattı.

BEŞİKTAŞ’IN GOLÜ İPTAL OLDU!
Öte yandan Beşiktaş’ın 73. dakikada Mehmet Topal ile bulduğu gol, VAR incelemesi sonrası ofsayt gerekçesiyle iptal etti.

BATSHUAYI SAKATLANDI!
Mücadelenin 22. dakikasında siyah-beyazlılarda şok bir sakatlık yaşandı. Topsuz alanda sakatlanan Michy Batshuayi oyuna devam edemedi. Arka adalesini tutarak oyundan çıkan Belçikalı futbolcunun yerine Kenan Karaman girdi.

Beşiktaş, bu sonuçla 20 puanda kaldı. Hatayspor ise puanını 23’e yükseltti.

Süper Lig’in 12. haftasında Beşiktaş, 6 Kasım Cumartesi günü saat 19.00’da Trabzonspor’u ağırlayacak. Hatayspor ise 7 Kasım Pazar günü saat 16.00’da Adana Demirspor deplasmanına konuk olacak.

Ersin Destanoğlu korkuttu! İşte o anlar…

HATAYSPOR – BEŞİKTAŞ MAÇINDAN NOTLAR
Süper Lig’in 11. haftasında, deplasmanda Atakaş Hatayspor ile karşılaşan Beşiktaş’ta teknik direktör Sergen Yalçın ligde son oynadıkları Galatasaray maçına göre ilk 11’de 2 değişikliğe gitti.

Yalçın, ilk 11’de sakatlıkları nedeniyle De Souza ve Pjanic yerine Montero ile Atiba’ya yer verdi.

Beşiktaş, Hatayspor karşısında Ersin Destanoğlu, Rosier, Necip Uysal, Vida, Umut Meraş, Ghezzal, Teixeira, Larin, Batshuayi. Montero ve Atiba ilk 11’iyle sahaya çıktı.

Siyah-beyazlı ekipte Mert Günok, Rıdvan Yılmaz, Salih Uçan, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Can Bozdoğan, Mehmet Topal, Welinton, Kenan Karaman, Güven Yalçın ise yedek kulübesinde yer aldı.

HATAYSPOR’DA TEK DEĞİŞİKLİK
Ev sahibi Hatayspor’da teknik direktör Ömer Erdoğan, ligdeki son VavaCars Fatih Karagümrük maçına göre ilk 11’de tek değişikliğe gitti.

Teknik direktör Erdoğan, ilk 11’de Emre Çolak yerine Boudjema’ya görev verdi.

Hatayspor, Beşiktaş karşısında sahaya Munir, Kamil Ahmet Çörekçi, Fatih Kurucuk, Burak Öksüz, Adekugbe, Ribeiro, Traore, Lobjanidze, Boudjema, El Kaabi, Diouf ilk 11’iyle çıktı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

HIZLI YORUM YAP