İnci Taneleri 2. bölüm fragmanı ve 1. bölüm özeti - Ege Gazete
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

TAM ALTIN

16.168,00%0,01

BİTCOİN

2076784฿%-1.30755

İnci Taneleri 2. bölüm fragmanı ve 1. bölüm özeti

İnci Taneleri 2. bölüm fragmanı izleme videosunu haberin devamına ekledik. Ayrıca, İnci Taneleri 1. bölüm özetini ve yaşanan gelişmeleri paylaştık.

Kanal D ekranlarının yeni dizisi olan İnci Taneleri 2. bölüm fragmanı ve 1. bölüm özetini sizler için paylaştık. Haftalardır fragmanlarından çok merak edilen İnci Taneleri konusu 1. bölümde açıklığa kavuştu. Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü’nün başrollerinde olduğu dizinin ilk bölümü 25 Ocak Perşembe akşamı yayınlandı. Peki ilk bölümde neler yaşandı? detaylar haberimizde.

İnci Taneleri 2. bölüm fragmanı ve 1. bölüm özeti

İNCİ TANELERİ 1. BÖLÜMDE YAŞANANLAR

İnci Taneleri dizisinde, Dilber karakterini Hazar Ergüçlü, Azem Yücedağ karakterini ise Yılmaz Erdoğan canlandırmakta. Azem, karısını öldürme suçundan yıllardır yattığı cezaevinden tahliye olur. İstanbul’a gelerek bir otele yerleşir. Cezaevine girmeden önceki mesleği olan öğretmenliği yapmaya karar verir. Yerleştiği otelde çalışan resepsiyon görevlisi genç (İzzet) ile yakınlık kurar. Fakat bu çalışan Azem’in adı soyadını internette araştırır ve daha önce karsını öldürdüğü haberini öğrenir.

AZEM ASLINDA KARISINI ÖLDÜRMEMİŞ!

İzzet, bu haberi öğrendikten sonra Azem’e soğuk davranmaya başlar ve bu durumu fark eden Azem nedenini öğrenmek ister. Otele gelen müşterileri internette araştırdıklarını söyler ve her şeyden haberi olduğunu belirtir. Azem ise haberin doğru olduğunu fakat karısını kendisinin öldürmediğini suçu üstüne aldığını söyler.

inci taneleri 1. bölüm özeti neler yaşandı

DİLBER AZEM’E AŞIK OLDU!

Otelde kalan müşteri Dilber ile Azem arasında yakınlık oluşmaya başlar. Dilber, bir müzikholde çalışmaktadır. Henüz Azem ile tanışması çok kısa zaman olmuş olsa da Dilber Azem’e aşık olur. Fakat, Dilber’in kocası yeni başlayan bu ilişkiden haberdar olur ve ikiliyi takibe başlar. Azem ve Zahir arasında tartışma çıkar ve Azem Zahir’e tokat atar. Gururuna yediremeyen Zahir bölüm sonunda, iki arkadaşını alarak Azem’i döverler. 1. bölüm sonu burada biter.

DİLBER BİRAZ DAHA KALSAYDIN DANSI

DİLBER BİRAZ DAHA KALSAYDIN DANSI

Dilber evin barkın yok mu sözleri

İnci Taneleri 2. bölüm fragmanı yayınlandı ve heyecan dolu gelişmelerin yaşanacağının sinyallerini verdi.

İNCİ TANELERİ 2. BÖLÜM FRAGMANI

İNCİ TANELERİ 2. BÖLÜM FRAGMANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

HIZLI YORUM YAP