Kılıçdaroğlu, Kayseri'de konuştu, uyuşturucu baronlarının kellesini keseceğim! - Ege Gazete
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

TAM ALTIN

16.168,00%0,01

BİTCOİN

2077334฿%-1.29448

  • Ege Gazete
  • Gündem
  • Kılıçdaroğlu, Kayseri’de konuştu, uyuşturucu baronlarının kellesini keseceğim!

Kılıçdaroğlu, Kayseri’de konuştu, uyuşturucu baronlarının kellesini keseceğim!

Kemal Kılıçdaroğlu Kayseri kadın buluşmasında uyuşturucu konusu hakkında konuştu. İlk işim uyuşturucu baronlarının kellesini esmek dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kayseri kadın buluşmasında konuşma yaptı ve önemli açıklamalarda bulundu. Uyuşturucu baronlarının kellesini keseceğim diyen genel başkan, halkın iradesini sonuna kadar kullanacağım dedi.

Kılıçdaroğlu, Kayseri kadın buluşması, uyuşturucu baronlarının kellesini keseceğim

Konuşmaları arasından dikkat çekenlerden biri de, Türkiye’nin bir diğer önemli sorunlarından olan uyuşturucu konusuydu. Çocuğu bağımlı olan bir annenin uyuşturucu hakkında yaptığı konuşmadan sonra Kemal Kılıçdaroğlu bu konuya değindi.

https://youtube.com/shorts/NKbQGR80j0E?feature=share
kılıçdaroğlu kayseri konuşması

İLK İŞİM UYUŞTURUCU BARONLARI!

CHP lideri Kılıçdaroğlu şöyle konuştu;

Uyuşturucunun ne olduğunu biliyorum. Aileleri, yuvaları nasıl dağıttığını biliyorum. Allah sizi inandırsın, ilk yapacağım iş o uyuşturucu baronlarının kellelerini kesmektir. Onların kimlerle işbirliği yaptığını biliyorum, kimlerle fotoğraf çektirdiklerini biliyorum. Arkasındaki siyasi gücü biliyorum ama ben hiçbir zaman bir yasa dışı gücün karşısında bir adım bile geri atmam.

Halkın iradesini sonuna kadar kullanacağız ve o uyuşturucu baronlarından hesap soracağım. Kadın kardeşlerim, yaşadığınız dramın sona ermesini istiyorsanız, evlatlarınızın iyi bir eğitim almasını istiyorsanız, yoksulluğun afişe edilmeden, sosyal devletin aile destekleri sigortasını hayata geçirmesini istiyorsanız, kadınların huzur içinde yaşamalarını istiyorsanız o zaman yapacağınız tek bir şey var, altı oku görüyorsunuz. Sandığa gideceksiniz, oy kullanacaksınız.

Elinizi, vicdanınıza koyun ve oyunuzu öyle kullanın. Bir kardeşim dedi ki ‘Ben ve ailem geçmişte AK Parti’ye oy verdik, hakkınızı helal edin.’, helal olsun.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

HIZLI YORUM YAP