Kısmetse Olur Aşkın Gücü Yeliz ve Erol diskalifiye mi oldu? Neden diskalifiye oldular? - Ege Gazete
DOLAR

32,3250$% 0.08

EURO

34,8779% 0.26

GRAM ALTIN

2.395,33%0,13

ÇEYREK ALTIN

3.942,00%0,08

TAM ALTIN

15.743,00%0,10

BİTCOİN

1984602฿%-2.54024

  • Ege Gazete
  • Gündem
  • Kısmetse Olur Aşkın Gücü Yeliz ve Erol diskalifiye mi oldu? Neden diskalifiye oldular?

Kısmetse Olur Aşkın Gücü Yeliz ve Erol diskalifiye mi oldu? Neden diskalifiye oldular?

Kısmetse Olur Aşkın Gücü eleme heyecanında diskalifiye şoku yaşanıyor. Yayınlanan eleme gecesi fragmanında diskalifiye olanların Yeliz ve Erol olduğunu düşünen izleyiciler çoğunlukta. Peki birçok kişi tarafından Erol ve Yeliz diskalifiye mi oldu? Eğer oldular ise neden diskalifiye oldular? gibi sorular sorulmakta Merak edilen detaylar hakkında haberimizde bilgi verdik.

Kısmetse Olur Aşkın Gücü 49. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda Öykü Serter diskalifiye kararını açıkladı. Yeliz ve Erol diskalifiye mi oldular? Neden diskalifiye oldular? gibi birçok izleyici bu soruların cevaplarını aramaya başladılar.

Kısmetse Olur Aşkın Gücü eleme gecesinde diskalifiye şoku yaşanacak. Kısmetse Olur 49. bölüm eleme gecesinde kimler diskalifiye oldu? Tanıtım videosunu izleyenler, kırmızı kart görerek diskalifiye olduğunu görünce hemen arama yapmaya başladılar. Yeliz ve Erol’un yerlerinin boş olduğunu gören programın izleyicileri acaba Yeliz ve Erol diskalifiye mi oldu? neden oldular? soruları sorarak öğrenmeye çalışıyorlar.

Kısmetse Olur Yeliz ve Erol diskalifiye mi oldu

Şuan kimlerin diskalifiye olduğu kesin olarak belli değil fakat, Yeliz ve Erol’u eleme gecesi fragmanında görmeyenler ikisinin elendiğini düşünüyorlar. Ev haricinde adayların dışarıda birbirleri ile görüşmesi yasak. Bu kuralı çiğneyenler direk olarak kırmızı kart görüyorlar. Kısmetse Olur’un yakın takipçileri, Erol ve Yeliz’in dışarıda görüştüklerini düşünüyorlar. Sosyal medyada bu konu hakkında yapılan birçok yorumlarda genel olarak ikisinin elendiğini düşünüyorlar.

Öykü Serter, kesinlikle görüşemezler kuralını ihlal ettikleri için diskalifiye olduklarını söyledi. Fakat kimlerin olduğu kesin olarak şuan belli değil. Bilgi alınca buradan paylaşacağız.

Kısmetse Olur bu hafta kim elendi?

kısmetse olur bu hafta kim elendi 6 şubat

Ayrıca 49. bölümde eleme oylaması yapılacak ve kimin elendiğini paylaşacağız.

Kısmetse Olur Aşkın Gücü 48. bölümde haftanın popüler erkeği Sedat oldu. Kızlar evinde haftanın popüleri Cansel seçildi.

Kısmetse Olur 49. bölüm fragmanı izle

https://youtu.be/R6pgKKyxmlY
Kısmetse Olur 49. bölüm fragmanı izle

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

HIZLI YORUM YAP