Mükremin Gezgin'in doğum yaptığı videolar hakkında soruşturma - Ege Gazete
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

TAM ALTIN

16.168,00%0,01

BİTCOİN

2077334฿%-1.29448

  • Ege Gazete
  • Gündem
  • Mükremin Gezgin’in doğum yaptığı videolar hakkında soruşturma

Mükremin Gezgin’in doğum yaptığı videolar hakkında soruşturma

TikTok fenomeni trans birey Mükremin Gezgin doğum yaptığı videolar paylaştığı için tepkiler üzerine hakkında soruşturma açıldı.

TikTok’ta yaşanan sosyal medya rezilliği çığır açmış duruma geldi. Eşcinsel fenomen olan Mükremin Gezgin, TikTok’ta hamile olduğuna dair videolar çekiyordu. Onu takip edenler bu işin nereye varacağını merakla beklerken olay akıl almaz bir şekilde sonlandı. Bir hastane de doğum yapma videosu çeken ve doğum yaparak bebeği olduğunu iddia etti.

MÜKREMİN GEZGİN DOĞURDU!

Görüntüleri izleyenler büyük şaşkınlık yaşarken, videonun çekilmesine izin veren hastane, bebeğin ebeveynlerine ve fenomene tepkiler yağdı. Sosyal medya kullanıcılarından bazıları bu videolar için, annelik gururunu ayaklar altına alıyor, annelikle dalga geçiyor gibi birçok paylaşımda bulundu. Erkek olan bir bireyin doğum yapması mümkün olmadığı için bunun bir şaka olacağını ve sonlanmasını bekleyen takipçiler doğum videosu gelince hayrete düştüler. Yok artık dedirten paylaşımlarda gerçek bir bebeğin yer alması, bebeğin sağlığını da riske atıyor tepkilerine neden oldu. Kısa süre içerisinde milyonlarca izlenen video, Twitter’da gündem oldu.

trans mükremin doğum
mükremin gezgin doğum yaptığı videolar hakkında soruşturma

Mükremin Gezgin’in Tiktok hesabı kapatıldı ve skandal olayla ilgili Mükremin Gezgin hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. gelen tepkilerden ve kapatılan hesabından sonra sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

MÜKREMİN GEZGİN’İN YAPTIĞI AÇIKLAMA
TikTok hesabı kapatılan Mükremin Gezgin, Instagram’dan yaptığı açıklamada “Benim nasıl bir kişiliğe sahip olduğum sizi ne kadar ilgilendirebilir ki? O kadar kadın cinayeti, çocuk katili oluyor. Onlara sesiniz çıkmıyor da gücünüz bana mı yetiyor? Beni seven bu halimle bile seviyor, saygı gösteriyor. Sizin saygınız sizin kadar. Arkadaşlar cidden yapmayın artık dayanamıyorum” dedi.

mükremin gezgin doğum açıklaması

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaparak Mükremin Gezgin’e destek olan Hazal Kaya, sosyal medyada linç yemeye devam ediyor.

HEDEF GÖSTEREREK ELİNİZE NE GEÇİYOR?

mükremin gezgin hazal kaya açıklaması

Mükremin Gezgin’in Twitter’da gündem olmasına ve Bergüzar Korel ile Ayşe Arman’ın tepki göstermesine sinirlenen Hazal Kaya, İnstagram hesabından yaptığı paylaşımda “Asla anlayamıyorum bu tepkileri. Mükremin sadece 23 yaşında, zekice bulursun, bulmazsın, gülersin, gülmezsin. Bir LGBT birey olarak ona gülen 1,5 milyon insana bir erkeğin doğumunu bekletti. Böyle tahammülsüz bir yerde ona gülen insanları eğlendirmeyi başardı. Ne oldu bu kadar mevzu yaratacak? Ben bir şey mi kaçırdım? İsim verip hedef göstererek elinize ne geçiyor? Mükremin’in başına bir şey gelmesi halinde bu sorumluluğu almaya hazır mısınız?” dedi. Hazal Kaya’nın paylaştıktan birkaç dakika sonra sildiği paylaşımı sosyal medyanın gündemine oturdu.

dogum-yapan-trans-birey-mukremin-tiktok

BERGÜZAR KOREL’DEN TEPKİ GELDİ: YETTİNİZ ARTIK!

Sosyal medyada tepki çeken paylaşıma, oyuncu Bergüzar Korel de isyan etti. Geçtiğimiz yıl kasım ayında kızı Leyla’yı kucağına alarak üçüncü kez anne olan Korel, “Yettiniz artık gerçekten ya!” diyerek adeta ateş püskürdü.

MÜKREMİN GEZGİN DOĞUM VİDEOSU

https://youtu.be/BuiREFZbxHs
mükremin gezgin tiktok doğum videosu

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

HIZLI YORUM YAP