Bodrum'da kuyumcuyu giren silahlı soyguncu kameraya yakalandı! - Ege Gazete
DOLAR

32,2074$% 0

EURO

35,0544% 0.11

GRAM ALTIN

2.526,24%1,04

ÇEYREK ALTIN

4.100,00%1,79

TAM ALTIN

16.374,00%1,80

BİTCOİN

2159185฿%-0.41298

  • Ege Gazete
  • Gündem
  • Bodrum’da kuyumcuyu giren silahlı soyguncu kameraya yakalandı!

Bodrum’da kuyumcuyu giren silahlı soyguncu kameraya yakalandı!

Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde, Çarşı Mahallesi’nde meydana gelen olayda, yüzünde maske olan bir şahıs kuyumcu dükkanına girdi. Dükkanda bir süre altınları alacakmış gibi inceleyen zanlı bir süre sonra belinden silahını çıkardı. Bu esnada, kuyumcu dükkanında çalışan kadına silah doğrultarak altın ve paraları istedi.

Bodrum silahlı kuyumcu soygunu

Kendisine doğrultulan silahı görünce bağırmaya kadının çığlıkları sonrasında panikleyen maskeli soyguncu bir şey alamadan kaçtı. Olay yerine gelen emniyet güçleri, kamera kayıtlarını inceleyerek kaçan zanlıyı yakaladı. Soygun girişiminde bulunan şahısın inşaat işçisi M.B olduğu anlaşıldı. Emniyette işlemleri tamamlandıktan sonra Sulh Ceza Hakimliği’ne çıkartılan zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay yaşandığı anlar kuyumcu dükkanında bulunan güvenlik kameralarına yansıdı.

Çevredeki esnafın da kovaladığı soyguncu, kendisini bekleyen ve plakası belirlenemeyen bir otomobille olay yerinden uzaklaştı. Çalışma başlatan jandarma ekipleri kiralık olduğu belirlenen aracı Akyarlar mevkinde terkedilmiş halde buldu. Araçtaki 3 kişi de ekiplerin çevredeki güvenlik kameralarından yaptığı inceleme neticesinde yakalandı.

Mehtap Akpınar, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaşanan olaydan çork korktuğunu söyledi.

Soyguncunun kendisine silah doğrulttuğunu belirten Akpınar, “Çok korktum ve bana silah doğrulttu. Ama elime sopayı alır almaz kaçtı” dedi

İş yerini kısa süreliğine eşine emanet ettiğini anlatan İbrahim Akpınar ise, “Soyguncu silahı eşime doğrultmuş. Hanım da paniklemeden vurayım demiş ama o paniklemiş kaçmış. Çok korktuk. Keşke eşimi yalnız bırakmasaydım” diye konuştu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

HIZLI YORUM YAP