İngiltere İran maç tahmin ve yorumları, kaç kaç bitti? - Ege Gazete
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

TAM ALTIN

16.168,00%0,01

BİTCOİN

2041851฿%-2.1155

  • Ege Gazete
  • Spor
  • İngiltere İran maç tahmin ve yorumları, kaç kaç bitti?

İngiltere İran maç tahmin ve yorumları, kaç kaç bitti?

Dünya Kupası B Grubu’nda yer alan iki takım İngiltere İran maçı canlı izle olarak bugün saat 16:00’da başladı. TRT1 kanalında canlı yayınlanan maç kaç kaç bitti? Misli yazarlarının maç yorumlarını sizler için ekledik.

İNGİLTERE İRAN MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLA

Maç Sonu: İngiltere 6-2 İran

İLK YARI SONUCU İngiltere 3-0 İran

Hakem saatine baktı ve ilk devreyi bitiren düdüğü çaldı.
45’+1
Harry Kane asisti yapan oyuncu.

45’+1

3:0 Gol! İngiltere golü bulan taraf. Skor şimdi 3-0.
43’Asist Harry Maguire.
43’2:0
Gol! İngiltere adına golü atan oyuncu Bukayo Saka. Durum şimdi 2-0.
35′ Goldeki asistin sahibi Luke Shaw.
35′ 1:0
Gol! İngiltere maçta 1-0 üstünlüğü yakaladı.
25′ Sarı kart! Alireza Jahanbakhsh az önceki hareketinden dolayı sarı kart ile cezalandırıldı.
20′ Khalifa Uluslararası Stadyumu stadında, Alireza Beiranvand sakatlandı ve sahayı terk ediyor. Yerine giren oyuncu Seyed Hossein Hosseini.
1′ Khalifa Uluslararası Stadyumu stadındaki karşılaşmanın başlama vuruşunu İran gerçekleştirdi.

İNGİLTERE İRAN MAÇ TAHMİN VE YORUMLARI

Halil İbrahim Ağış

B Grubunda ilk maçına çıkacak olan iki ekip tarihte ilk defa karşı karşıya geliyorlar. Dünya Kupalarına 16.ncı kez katılma hakkını yakalayan İngiltere bu büyük turnuvayla birlikte rekoru elinde tutarken 2022 Avrupa Ve Dünya Kupası Kupası Eleme turu grup maçlarında en yüksek gol averajının sahibi olduklarını belirtmek istiyorum.

Ayrıca bu skorlara büyük katkısı olan Harry Kane bu büyük turnuvada takımı adına en büyük kozu olarak sahaya çıkacak. Grubun mutlak favorisi olan İngiltere bu ilk maçta baskılı bir futbolla giriş yapmalarını bekliyorum. İran ise Dünya Kupası tarihinde 7.nci kez katılma hakkını elde ederken daha önceki yıllarda katıldığı Dünya Kupası maçlarında Avrupa takımlarına karşı gruplarda vasat bir performans sergileyerek üst tura çıkma başarısını gösteremediler.

Takımın en önemli gol silahı olarak Porto’lu Mehdi Taremi gibi önemli bir ismi bulunuyor. Fakat zorlu bir grupta açıkçası güçlü rakiplerine karşı işleri hiçte kolay olmayacak. Bu karşılaşmada kadro olarak rakibine oranla kaliteli ve tecrübeli bir takıma sahip İngiltere maça etkili başlayarak ilk yarıyı önde bitirmelerini bekliyorum.

Tahmin: İlk Yarı Sonucu: 1 1.68

ingiltere iran maçı canlı izle

Murat Fevzi Tanırlı

İngiltere menajeri Southgate, 2013’teki demecinde hedefimiz 2022 Dünya Kupası’nı kazanmak ama bu süreye kadar da başarılı olacağız farklı turnuvalarda demişti. Nitekim de oldular. Dünya Kupası yarı finali, Avrupa Şampiyonası finali gibi başarıları var. Ancak bu denli müthiş oyunculardan kurulu kadroya daha savunmacı anlayışla oynatmasından dolayı eleştiriliyor. Acaba bu turnuvada dizginlerini bırakacak mı diye merak ediliyor ancak sanmıyorum. İran ise son 6 Dünya Kupası’nın 4’üne katılma başarısı gösterdi. Azmoun önemli oyuncusu. Takımın genel konsantrasyonu zayıf. Carlos Queiroz 2014 ve 2018’de de görevdeydi. İngilizler kazanır. Ancak artık herkesin beklentisi duran top golleri değil, akan oyunda gol bulmaları. Saka, Foden, Sterling, Kane etkili hücum hattıyla tek kale oynanır. Korneri bol olur.

Tahmin: İlk Yarı Toplam Korner Sayısı Alt/Üst 4.5: Üst 2.24

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

HIZLI YORUM YAP