DOLAR

32,5143$% 0.07

EURO

34,9684% -0.16

GRAM ALTIN

2.438,05%0,09

ÇEYREK ALTIN

4.055,00%0,07

TAM ALTIN

16.193,00%0,07

BİTCOİN

2095181฿%0.26671

a

İzmir’de polis, kuryeyi beynine sıkarım diyerek tehdit etti

İzmir'de trafik polislerinin şüpheli olarak durduğu motorlu kuryeyi çıkan tartışma sonrasında beynine sıkarım diyerek tehdit etti.

İzmir’de görev yapan trafik polisleri ile moto kurye arasında çıkan tartışma izleyenleri hayrete düşürdü. kuryeyi şüpheli olarak durduran polis çıkan tartışma esnasında kuryeyi beynine sıkarım diyerek tehdit ediyor. Polisin kuryeye ağzını burnunu kırarım, beynine sıkarım gibi kullandığı sözler sosyal medyada tepki çekti.

Polisin kuryeden ehliyet isteme esnasında aralarında tartışma çıkıyor. Kurye, kamerayı açarak görüntü almaya başlıyor. Bana silah çektiler tehdit ettiler diyor. Polis memurunun ehliyet istemesi ve kuryenin motorun anahtarını verin ehliyeti vereceğim. Kaçacak değilim diyen kuryeye polis, istersen kaç beynine sıkarım bir tane diyor.

izmir’de polis kuryeye beynine sıkarım

Daha sonra tartışma büyüyor ve kamera açısından değişiyor. Motorlu kuryenin iddiasına göre polis şiddet uyguluyor. Polis ise şuan kaba üst araması yapıyorum diyor. Polis’in kameraya çekiyorsun, çek alnımdan çek, seninle uğraşacağım abicim dediği duyuluyor.

İşte o görüntüler!

https://youtu.be/PUHpBLuLAEM
izmir polis beynine sıkarım videosu

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

HIZLI YORUM YAP