DOLAR

32,4469$% -0.12

EURO

34,7627% -0.61

GRAM ALTIN

2.440,99%0,21

ÇEYREK ALTIN

4.055,00%-0,29

TAM ALTIN

16.194,00%-0,27

BİTCOİN

2090131฿%0.99569

a

Maske kimsin sen? Ne zaman başlayacak? 1. bölüm

Fox TV'nin merakla beklenen yeni yarışma programı Maske kimsin sen? ne zaman başlıyor? jüri üyeleri kimler? ve Maske kimsin sen 1. bölüm fragmanı izle olarak tüm detaylarla haberimizde.

FOX TV’nin yeni yarışma programı Maske Kimsin Sen? 1. bölümü ile yakında seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Sıra dışı formatıyla ilgi çekmeyi başaran program Maske kimsin sen? ne zaman başlayacak? ve jüri üyeleri kimler? ayrıntılar haberde.

maske-kimsin-sen-kostümlü ünlüler1

The Masked Singer isimli dünya genelinde fenomen olan yarışma programından uyarlanan yeni yarışma programı Maske kimsin sen? FOX TV ekranlarında başlayacak. Yarışmanın formatını merak edenler için, kendi alanlarında ünlü olan isimler maske ve farklı kostümler giyerek kimliklerini gizliyor.

maske-kimsin-sen-kostumlu-unluler

Jüri karşısına bu şekilde çıkan ünlü isimler şarkı söylüyor. Karşılarına çıkan ünlü ismin kim olduğunu jüri üyeleri, stüdyoda ve ekran karşısında bulunan seyirciler tahmin etmeye çalışacak.

maske kimsin sen afiş

Stüdyoda bulunan jüri üyeleri, sahneye çıkarak şarkı söyleyen ünlü isimleri tahmin edebilmek için dedektiflik yapacaklar.

maske-kimsin-sen-juri-uyeleri

Maske Kimsin Sen Jüri Üyeleri

Merakla beklenen programın jüri üyeleri, Alican Yücesoy, Eda Ece, Doğu Demirkol ve Melis Sezen olacak. Programın sunuculuğunu ise Tansel Öngel yapıyor.

Doğu Demirkol

Avukat anne ve doktor babadan 6 Eylül 1985’te Ankara’da dünyaya gelmiştir.

Dogu-demirkol-maske-kimsin-sen-juri-uyesi

Melis Sezen

1997 doğumlu Melis Sezen, Arnavut baba ve Makedonya göçmeni anneden dünyaya gelmiştir. Anne tarafı Selanik ve Yunanistan göçmenidir. Şuan Sadakatsiz dizisinde Derin karakterini canlandırıyor.

Melis Sezen Maske kimsin sen? jüri üyesi

Eda Ece

3 kız çocuklu ailenin en küçüğü olan Eda Ece, 20 Haziran 1990 İstanbul doğumludur. Şuan Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterini canlandırıyor.

eda-ece-maske-kimsin-sen-juri-uyesi

MASKE KİMSEN SEN NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Heyecanla beklenen yeni yarışma 1 Ocak Cumartesi günü ilk bölümü ile ekrana gelecek. Hemen ertesi günü 2. bölümü 2. Ocak Pazar günü yayınlanacak.

maske-kimsin-sen-juri

Maske Kimsin Sen tanıtım

Maske Kimsin Sen? 1. Bölüm Fragmanı izle

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

HIZLI YORUM YAP