DOLAR

32,5247$% 0.1

EURO

34,9432% -0.13

GRAM ALTIN

2.434,22%-0,06

ÇEYREK ALTIN

4.053,00%0,02

TAM ALTIN

16.188,00%0,04

BİTCOİN

2101287฿%0.30947

a

Dronmarket AGROEXPO Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda

17. AGROEXPO Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 2-6 Şubat tarihleri arasında Fuar İzmir’de yapılacak. Ulusal ve uluslararası pek çok firma temsilcisini bir araya getirecek olan fuarda, Türkiye’nin ilk dron teknolojileri platformu Dronmarket’te yerini alıyor.

Tarımda drone kullanımı yüzde 40 oranında arttı. Dronmarket Genel Müdür Serhan Yaldız; “AGROEXPO Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nı çok önemsiyoruz. Standımızda tarımda drone teknoloji çözümleri ile distribütörü olduğumuz dünya devi marka DJI’ın zirai ilaçlama drone’ları ve bitki analiz drone’ları da sunacağız. Bu fuarda sektörden 10’larca sektör temsilcisi ve ziyaretçiyle bir araya gelebilme şansını yakalıyoruz. Ürünlerimizi birebir tanıtmak, dünyadaki gelişmelerden, teknolojilerden haberdar olmak ve yeni işbirlikleri kurmak adına çok önemli bir platform” dedi.

AGROEXPO-Uluslararasi-Tarim-ve-Hayvancilik-Fuari

Özellikle tarım sektöründe Türkiye’de önemli bir Pazar payına sahip olduklarını belirten Yaldız; “ Tarım sektörü son dönemlerde oldukça zorlu bir süreçten geçiyor. Maliyetlerin yükselmesi, iklim şartlarının bozulması gibi nedenler çiftçilerimizi oldukça zorladı. Biz Dronmarket olarak çiftçilerimizin bazı yüklerini hafifletmek ve zirai uygulamalarında tasarruf sağlamaları adına çalışıyoruz. Ürün verdiğimiz çiftiçiye drone kullanım eğitimi ve teknik hizmet veriyoruz. Buna bağlı olarak çiftçilerimizin ilgisi de bu teknolojiye karşı giderek artıyor. Tarımda drone kullanımının 2021 yılında %40 oranında arttığını söyleyebilirim” dedi.

dronmarket-serhan-yaldiz

Tarih: 2-6 Şubat 2022

Stand yeri: A1270

Fuar İzmir Açık Adresi : Zafer, Zafer Mahallesi, 840 Sk. Fuar Alanı No:2, 35410 Gaziemir/İzmir

Dronmarket hakkında: Dronmarket.com 2015 yılında ileri teknoloji dron çözümleri sunmak ve bu alanda hizmet vermek amacıyla kurulmuştur. Dronmarket.com, kişisel ve ticari amaçlı kullanıma yönelik insansız hava araçları, yedek parça ve aksesuar satışı yapan, yurtdışı gelişmeleri yakından takip eden ve takipçilerini bilgilendirmeyi hedefleyen Türkiye’nin ilk dron teknolojileri platformudur.

DJI Enterprise, DJI AGRAS, EMLID, CHASING, FrSky, Sunnysky markalarının Türkiye resmi distribütörü olan dronmarket.com uzman kadrosuyla ileri dron teknolojileri çözümleri sunmaktadır. Tarımda dron uygulamalarında öncü konumda olan Dronmarket.com tarım dışında, Dronmarket Endüstriyel, Dronmarket Robotik, Dronmarket Akademi (SHGM Onaylı İHA Eğitimleri) ve Haritalama olmak üzere 5 ayrı alanda çalışmalarını sürdürmektedir. Bugüne kadar yurt içinde ve yurt dışında yaptıkları projelerle adından söz ettiren dronmarket.com; İstanbul’da bulunan genel merkezleri ve Sakarya Teknokent yerleşkesinde bulunan Ar-Ge ofisleri ile faaliyetlerine devam etmektedir.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

HIZLI YORUM YAP