Online Street Fighter nasıl oynanır? Atari oyunları Fightcade kurulumu - Ege Gazete
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

TAM ALTIN

16.168,00%0,01

BİTCOİN

2041851฿%-2.1155

Online Street Fighter nasıl oynanır? Atari oyunları Fightcade kurulumu

90'lı yılların en çok oynanan Street Fighter ve diğer Atari Salonu Oyunları'nı artık ücretsiz ve online olarak rakiplere karşı oynayabileceksiniz. Street Fighter online nasıl oynanır? yazımızda tüm detayları anlattık.

90’lı yılların başından beri hayatımıza giren ve dünya çapında milyonlarca oyun severin gönlünü fetheden online Street Fighter nasıl oynanır? Fightcade kurulumu nasıl yapılır? sorularına yanıt veriyoruz. Bu vereceğimiz anlatımda sadece Street Fighter değil bütün atari salonu oyunlarını online ve ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.

atari salonu oyunları online nasıl oynanır

Fightcade isimli site sayesinde birçok atari oyunları online oyna olarak verdiğimiz yazı sayesinde ücretsiz oynayabileceksiniz. Yıllar geçmiş olsa da ve şuan piyasada grafikleri çok iyi olan oyunlar olmasına rağmen, Street Fighter hastaları bu oyunu oynamaya devam etmekte.

Sözü daha fazla uzatmadan Atari salonu oyunları online nasıl oynanır? anlatıma geçelim. Aşağıdaki adımları dikkatlice takip ederek kolay bir şekilde oyunu oynamaya başlayabilirsiniz.

NOT: Bu vereceğimiz sitede online olarak, Street Fighter ve diğer atari salonu (ARCADE GAME) oyunlarını sadece bilgisayarınızda oynayabilirsiniz. Aşağıda İnternetsiz oynayacağınız siteyi paylaştım.

Arcade Games oyunlarını online olmadan yani internetsiz bir şekilde bilgisayarınızda oynamak için buradaki linke tıklayarak karşınıza çıkan siteden indirip hazır emulator ve oyunlar dahil olarak tek dosya indirebilirsiniz.

STREET FİGHTER ONLİNE NASIL OYNANIR? ANLATIMI

İLK ADIM

İlk olarak linke tıklayarak Fightcade sitesine giriyoruz. Sonra yukarıda bulunan regıster alanından siteye kayıt olun (ücretsizdir). Daha sonra ana sayfaya gelerek, aşağıda bulunan downland kısmından Windows kullanıyorsanız tıklayarak emulatörü indirin.

fightcade arcade games kurulumu

2. Adım

Yandaki linke tıklayarak netlify sitesine giderek karşınıza çıkan sayfadan Download the fc2roms.zip linkine tıklayarak rom dosyasını indirin.

netlify rom dosyası indir

3. Adım

İlk indirdiğiniz Fightcade programını bilgisayarınıza kurun. Karşınıza çıkan gerekli DX programını da kurarak kurulumu tamamlayın.

4. Adım

2. olarak indirdiğiniz fc2roms.zip dosyasını masa üstüne taşıyın ve üzerine sağ tıkla tıklayarak klasöre ayıkla diyerek çıkartılan klasöre girin ve içerisinde bulunanların hepsini kopyalayın.

netlify rom dosyası kurulumu

5. Adım

İlk olarak kurmuş olduğunuz Fightcade2 emulatorüne sağ tıklayarak dosya konumu açın. Karşınıza çıkan dosyalar içerisinde emulator klasörüne tıklayın ve 4. adımda kopyalamış olduğunuz belgeleri bu klasörün içerisine atın.

online arcade games oyunları nasıl oynanır

Bütün işlem bu kadar. Şimdi masa üstünde bulunan Fightcade2 simgesine tıklayarak siteye kayıt olduğunuz bilgilerle giriş yapın. Sol üst köşede bulunan arama simgesine tıklayarak istediğiniz yazın arayın bulun ve hemen oynamaya başlayın.

ONLİNE OLARAK RAKİPLERLE NASIL OYNANIR?

Bir oyun seçin ve rom dosyasını bilgisayarınıza otomatik olarak inecektir. Ücretsiz üyelikte 3 adet oyunu panelinize ekleyebilirsiniz. Sol kısımdan oyundan çıkış yaparak, başka oyunları istediğiniz kadar ekleyebilirsiniz. Oyunun üstüne tıklayın ve sağda bulunan oyuncu isimlerine sağ tıklayarak davet yollayın.

Zaten ilk başladığınız için rankınız düşük olduğundan onlarda size istek yollayacaktır. Burada dikkat edilmesi gereken konu, A yazanlar en iyilerdir. Sonrasında ranka göre, B, C, D ve E şeklinde ranklar bulunmakta. D ve E ise en yeni yada en zayıf oyunculardır.

Size tavsiyem ilk olarak D ve E ranklarına sahip oyunculara davet atmanız ve oradan gelen istekleri kabul etmeniz. Aksi takdirde hayli zorlu rakiplerle karşı karşıya kalacaksınız.

FİGHTCADE KURULUMU VE OYNANIŞI VİDEOLU ANLATIM

Aşağıda verilen videoyu izleyerek, programı kurmayı ve oyunların oynanış şeklini kolaylıkla anlayabilirsiniz.

Yapamadığınız yer olursa bizlere bu konu altından yorum yazabilirsiniz.

Fightcade 2 kurulumu Install Guide

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

HIZLI YORUM YAP