DOLAR

32,5247$% 0.1

EURO

34,9432% -0.13

GRAM ALTIN

2.434,22%-0,06

ÇEYREK ALTIN

4.053,00%0,02

TAM ALTIN

16.188,00%0,04

BİTCOİN

2101287฿%0.30947

a

Bayraklı’da 75 bin liralık gasp

Olay, Bayraklı ilçesine bağlı Doğançay Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Balıkesir‘de ikamet eden, internet sitesinden araba bakan iki genç İzmir Bayraklı‘da bir araba beğendi. Araç sahibiyle telefon üzerinden görüştükten sonra Balıkesir‘den yola çıkarak İzmir Bayraklı‘ya geldiler, ve hayatlarının şokunu yaşadılar.

Balıkesir’de ikamet eden iki genç, İnternet sitesi üzerinden beğendikleri araba hakkında bilgi almak için araç sahiplerini aradılar. İzmir’de ikamet eden araç sahibiyle görüştükten sonra olacaklardan habersiz ikili Bayraklı’ya geldiler. İzmir’de Ö.C ve G.A araç sahibiyle ortak bir buluşma yeri olarak Doğançay Mahallesin‘de görüşmeyi planladılar. Araba almaya gelen ikili araç sahibini beklediği sırada, yüzü maskeli ve elleri silahlı iki şahıs gelerek, Ö.C ve G.A ‘nın 75 bin lira nakit parasını, cep telefonlarını alarak hızla olay yerinden uzaklaştılar. Olayın ardından Ö.C ve G.A hemen polisi arayarak yaşanılanları anlattı. İhbarın üzerine gelen polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. İki’nin ifadesini alan ve mahalledeki kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri kaçan şahısların kimliğini ortaya çıkardı.

Kız arkadaşının Evinde saklanıyordu

Polis geniş çaplı bir operasyon ardından şahısların İzmir Karabağlar’da kız arkadaşının evinde saklandığını öğrendi, ve eve baskın düzenleyerek şahısları göz altına aldı. Karabağlar’da kaldıkları evde arama sırasında evden; 36 bin 885 lira ve 100 Dolar para, olay günü gasp ettikleri cep telefonları ve olayda kullanılan suç aleti ele geçirildi. Emniyette sorgulanan şüphelilerin, gasp ettikleri paranın bir bölümünü kısa süre içerisinde harcadıkları öğrenildi. Şüpheli A.D.’nin sevgilisine yüzük ve televizyon aldığı ortaya çıktı. Şahıslar mahkemeye sevk edildi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

HIZLI YORUM YAP