DOLAR

32,4574$% -0.1

EURO

34,7982% -0.52

GRAM ALTIN

2.441,42%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,46

TAM ALTIN

16.202,00%-0,40

BİTCOİN

2090287฿%1.19075

a

Son Dakika! Şebnem Şirin cinayeti

Denizli‘nin Pamukkale ilçesin de ikamet eden Şebnem Şirin (25), evinde sevgilisi tarafından boğazı kesilmiş bir şekilde ölü bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri olay ilgili soruşturma başlattı, kaçan şahıs yakanıp göz altına alındı.

sebnem-sirin-bogazi-kesilerek-olduruldu

Korkunç olay sabah saat 06:00 civarlarında, Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bulunan kınıklı mahallesinde bi apartmanda gerçekleşti. Şebnem Şirin’i boğazından keserek öldüren eski sevgili Furkan Zıbıncı ile arasında nedeni bilinmeyen bir tartışma çıkmıştır.

İşte O Cinayetin işlendiği an

İddaya göre Furkan Zıbıncı tartışma sırasında mutfağa gidip, ekmek bıçağını alarak Şebnem Şirin’in feci bir şekilde boğazını keserek öldürdü. Çevredekilerin çığlık seslerini duymasıyla hemen 112 ilk yardım ekiplerine haber verdiler. Hemen olay yerine gelen ilk yardım ekiplerinin incelemesi ardından Şebnem Şirin’in cansız bedeni bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Savcılığın incelemesi için Şebnem Şirin’in cansız bedeni Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.

Furkan Zıbıncı Yakalandı

Kaleiçi Çarşısı’nda bir altın toptancısında işçi olarak çalışan Furkan Zıbıncı’nın olayın ardından kaçarken polis ekipleri tarafından otomobilde yakalandığı ve emniyetteki işlemlerinin devam ettiği belirtildi. Ülkemiz’de çok sık işlenen kadın cinayetleri artık bir son bulmalı. Halkımız sosyal medya da “Artık İdam Gelmeli” diye bir protesto başlattı. Şebnem Şirin için Allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyorum.

sebnem-sirin-cansiz-bedeni

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

HIZLI YORUM YAP