Aile dizisi 1. bölüm fragmanı izle, tanıtım yayınlandı! Kıvanç ve Serenay başrolde! - Ege Gazete
DOLAR

32,5600$% 0.33

EURO

34,8913% 0.33

GRAM ALTIN

2.445,52%0,31

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%-0,51

TAM ALTIN

16.168,00%-0,60

BİTCOİN

2071038฿%0.73359

Aile dizisi 1. bölüm fragmanı izle, tanıtım yayınlandı! Kıvanç ve Serenay başrolde!

Aile dizisi 1. bölüm fragman izle olarak tanıtılan Show TV'nin yeni dizisi merakla beklenmeye başladı. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya yer alıyor. Ayrıca, Nejat İşler, Canan Ergüder gibi usta oyuncu kadrosuyla şimdiden adından söz ettirmeye başladı.

Show TV kanalında önümüzdeki günlerde başlayacak olan Aile dizisi 1. bölüm fragmanı izle yayınlandı. 1. tanıtım videosunda Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ ikilisinin usta oyunculukları dikkat çekti. Aile dizisinin 1. bölümü ne zaman? diye izleyiciler merak etmeye başladı. Aile dizisi dev oyuncu kadrosu ile reytingleri alt üst edecek gibi görünüyor.

Aile dizisi 1. bölüm fragmanı izle, tanıtım yayınlandı mı

Dizinin dikkat çeken afişi ve başrol oyuncuları yayınlandığında ikilinin hayranları başta olmak üzere birçok izleyicide merak uyandırdı. Başrollerde, Serenat Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ, Nejat İşler, Canan Ergüder gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Aile dizisi 1. bölüm nejat işler

AİLE DİZİSİ OYUNCU KADROSU VE KONUSU

Özgün senaryosunda Hakan Bonomo’nun imzasının yer aldığı, yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, çok yakında Show TV’de ekranlara gelecek ‘Aile’ dizisi başrollerinde yer alan Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’yı tutkulu bir aşk hikayesinde bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Aile dizisi 1. bölüm serenay sarıkaya

Aile kavramının en tartışmalı yönlerini ele alacak dizide Tatlıtuğ ve Sarıkaya ikilisine Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ecem Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer eşlik ediyor. Çok yakında Show TV ekranlarında seyirci ile buluşacak diziden yayınlanan ilk afiş, seyirciye çok konuşulacak bir aşk hikayesinin ipuçlarını gösteriyor.

Kıvanç Tatlıtuğ’un Aslan’a, Serenay Sarıkaya’nın da Devin karakterine hayat vereceği dizi, varlıklı bir aile olan Soykanlar’ın başına geçen Aslan’ın, kendisiyle aynı yerden yaralı psikolog Devin’le tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri, gelişen olayları ve ‘aile’ kavramının en tartışmalı yönlerini ele alacak.

AİLE DİZİSİ 1. BÖLÜM TANITIMI İZLE

AİLE DİZİSİ 1. BÖLÜM TANITIMI İZLE

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

HIZLI YORUM YAP