Enerji Belgeseli 1. bölüm izle Dilan Polat - Ege Gazete
DOLAR

32,5600$% 0.33

EURO

34,8913% 0.33

GRAM ALTIN

2.445,52%0,31

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%-0,51

TAM ALTIN

16.168,00%-0,60

BİTCOİN

2071038฿%0.73359

Enerji Belgeseli 1. bölüm izle Dilan Polat

Kara Para aklama ve suç örgütü kurma yönetme üye olma gibi iddialar ile göz altına alınarak tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat'ın enerji belgeseli yayınlandı. Cüneyt Özgür'ün Youtube kanalında yayınladığı belgesel, Dilan Polat Enerji 1. bölüm full izle olarak haberimizin devamında.

Dilan Polat Enerji Belgeseli 1. bölüm izle olarak yayınlandı. Gazeteci Cüneyt Özgür, Dilan Polat ve Engin Polat’ın kara para aklamasıyla ortaya çıkan skandal haberleri ve görüntüleri bir araya getirdi. Henüz 2 gün içerisinde yayınlanan bu belgesel 1 milyonun üzerinde izlenerek oldukça ilgi çekti. Bizde merak edenler için bu belgesele sitemizde yer verdik.

DİLAN POLAT ENERJİ BELGESELİ 1. BÖLÜM İZLE

ENERJİ BELGESELİ 1. BÖLÜM İZLENME REKORU KIRDI!

Günlerdir gündemden düşmeyen Polat çiftinden sonra lüx yaşam süren diğer sosyal medya fenomenleri de mercek altına altına alındı. Özellikle güzellik merkezi açarak kısa sürede çok sayıda şirket ve paranın sahibi olan bu isimlerin hepsi yakın takibe alındı. Gazeteci Cüneyt Özgür‘de bu ikili hakkında Enerji isimli bir belgeseli Youtube kanalında paylaştı. paylaştığı andan itibaren oldukça ilgi gören bu belgesel 3 günde 1,5 milyona yakın izlenme aldı.

ENERJİ 1. BÖLÜM İZLE

ENERJİ BELGESELİ 1. BÖLÜM İZLE
DİLAN POLAT ENGİN POLAT BELGESELİ

LÜX YAŞAM VE PAYLAŞIMLAR YAKALATTI!

Kara para aklama ve çıkar amaçlı suç örgütü kurma iddiaları ile gündeme gelen Dilan Polat ve Engin Polat çifti geçtiğimiz günlerde tutuklanarak cezaevine gönderildi. Sosyal medyada yapmış olduğu şatafatlı, lüx yaşam görüntülerine ait paylaşımlar Dilan Polat‘ın sonunu hazırladı. Bu sayede dikkatleri üzerine çeken ikiliyi yapılan ihbarlar üzerine devlet göz altına aldı. Sorgularının ardından tutuklanarak cezaevine gönderilen Engin Polat ve Dilan Polat hakkında sosyal medyada bol bol paylaşımlar yapıldı ve yapılmaya devam ediliyor.

Enerji enerji diye diye cezaevine giden Dilan Polat’tan sonra birçok lüx yaşam süren sosyal medya fenomenleri de araştırılmaya başlandı. Bunların sayesinde ülkede dönen kolay para kazanma, kara para aklama, sanal bahis konuları tekrar gündeme geldi. Bu sayede de illegal iş yapan ve herkesin gözüne sokan isimlerde korku ve panik havası başladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

HIZLI YORUM YAP