İnci Taneleri 1. bölüm ne zaman? hangi kanalda başlıyor? - Ege Gazete
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

TAM ALTIN

16.168,00%0,01

BİTCOİN

2076784฿%-1.30755

İnci Taneleri 1. bölüm ne zaman? hangi kanalda başlıyor?

Dilber karakterini canlandıran oyuncu Hazar Ergüçlü, İnci Taneleri tanıtım fragmanlarında yaptığı danslarla milyonlarca kez izlendi. Sosyal medyada gündeme oturan İnci Taneleri 1. bölüm ne zaman başlıyor? Hangi kanalda ve saat kaçta? İnci Taneleri oyuncu kadrosu ve merak edilen detaylar haberimizde.

Kanal D’nin yeni dizisi olan İnci Taneleri sosyal medyada yayınlanan fragmanları ile gündeme damgasını vurdu. Birçok kişinin merak ettiği ettiği dizi İnci Taneleri ne zaman? hangi kanalda başlıyor? Ayrıntılar haberimizin devamında verilmiştir.

İNCİ TANELERİ OYUNCU KADROSU

Dilber evin barkın yok mu sözleri ve şarkısı ile yaptığı danslarla milyonların ilgisini çeken Dilber karakteri heyecanla bekleniyor. Hazar Ergüçlü’nün canlandırdığı Dilber karakteri yayınlanan fragmanlarla sosyal medyada milyonlarca izlendi. Yılmaz Erdoğan’ın yazıp oynadığı İnci Taneleri ne zaman? saat kaçta? merak edilen yayın saati aşağıda yer alıyor.

inci taneleri hazar ergüçlü yılmaz erdoğan

İNCİ TANELERİ HANGİ KANALDA? SAAT KAÇTA?

Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü’nün başrolde olduğu Kanal d’nin yeni dizisi İnci Taneleri. Kanal D’de 25 Ocak Perşembe akşamı saat 20:00’da başlıyor.

https://youtu.be/SKOIggVSRzQ
İnci Taneleri 25 Ocak

İNCİ TANELERİ OYUNCU KADROSU

BKM imzalı merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosunda, Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan yer almakta. Dizinin yönetmen koltuğunda ise, Şenol Sönmez oturuyor.

DİLBER NE DEMEK? KİMLERE DİLBER DENİR?

“Dilber,” genellikle güzel, çekici ve zarif bir kadını tanımlayan bir terimdir. Dilberlik, kişinin dış görünüşündeki çekicilik, zarafet veya cazibesine vurgu yapar. Ancak, dilberlik kavramı subjektif bir değerlendirmedir ve farklı kültürlerde veya kişilerde farklı anlamlar taşıyabilir.

HAZAR ERGÜÇLÜ KİMDİR?

hazar ergüçlü kimdir

Hazar Ergüçlü kimdir? Türk oyuncu ve modeldir. 1992 yılında Kıbrıs’ta doğmuştur. Hazar Ergüçlü’nün oyunculuk kariyeri genellikle televizyon dizileri ve sinema filmleri üzerinedir.

Hazar Ergüçlü’nün Oynadığı Diziler

hazar ergüçlü oynadığı diziler

İlk oyunculuk deneyimini “Yer Gök Aşk” adlı televizyon dizisiyle yaşamıştır. Daha sonra “Medcezir,” “Aşk Yeniden,” “Aşk Laftan Anlamaz” gibi dizilerde rol almıştır. Ayrıca, “The Protector” adlı Netflix dizisinde de yer almıştır. Hazar Ergüçlü, oyunculuk yeteneği ve güzellikle tanınan bir isimdir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

HIZLI YORUM YAP