Esra Erol'da 30 Ocak 2023 izle, 35 yıl sonra birbirine kavuştular - Ege Gazete
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

TAM ALTIN

16.168,00%0,01

BİTCOİN

2068688฿%0.66726

Esra Erol’da 30 Ocak 2023 izle, 35 yıl sonra birbirine kavuştular

Esra Erol'da 30 Ocak 2023 yayınında önemli dosyalar ele alındı. 35 yıl sonra anneleri Fatma Aydın'a kavuşan iki kardeşin sevinci. Ercan Aleyna dosyası, Hasan ve Zeynep dosyası gibi birçok konu ele alındı.

Esra Erol’da programının 30 Ocak 2023 tarihli yayınında yine önemli anlar yaşandı. 35 yıldır annesini hiç görmeyen iki kardeş yayına katıldı. Annesini bulmak isteyen kardeşlere sevinçli haber verildi ve anneleri bulundu. Ayrıca annesinin kardeşleri de 35 yıl sonra ilk defa ortaya çıkarak birbirleriyle konuştular.

Çocuklarını ve eşini bırakıp evden kaçtı!

esra erol’da özlem atalayın

İlk konuk olan Özlem Atalayın, eşini ve çocuklarını geride bırakarak evden kaçmış. programa katılarak ben eşimden boşanmak istiyorum dedi. Beni sürekli dövüp sokağa atıyor diyen kadının şimdiye kadar 15 kez evden kaçtığı anlaşıldı. 11 senelik evli olan kadın, kocam ve çocuklarım Esenyurt’ta kalıyor ama ben Kocaeli’nden katlıyorum dedi. Zor günler yaşandığını anlatan Özlem’in eşi canlı yayına bağlanarak olayın detaylarını anlattı. Sürekli evden kaçtığını söyleyen eşi haricinde Özlem’in ablası da yayına bağlanarak doğruladı.

35 Yıl sonra ilk konuşma

esra erol’da fatma aydın 35 yıl sonra bulundu

35 yıldır annelerini görmediklerini söyleyen iki kardeş Seydi ve Duran Esra Erol’a katılarak annelerinin bulunmasını istedi. Yayında annelerinin bulunduğunu açıklandıktan sonra göz yaşlarıyla birlikte yayında duygusal ve sevinçli anlar yaşandı. 35 yıl sonra öldü sandıkları anneleri ile konuştular ve yanlarına gelmelerini istedi iki kardeş.

Karım duvarda erkeklerle konuşuyor!

esra erol zeynep hasan dosyası, karım duvarda erkeklerle konuşuyor

Karım evde duvarlara bakarak konuşuyor ve evimizi kızılötesi ile gözetletiyor diyen koca herkesi şoka soktu. Anlattığı şeylerin akla mantığa uygun olmadığını anlayan herkes şaşkınlıkla Hasan’ı dinledi. Elindeki anlaşılması zor görüntüleri göstererek, sürekli benden gözlerini kaçırıyor. Duvara bakıyor ve birileriyle iletişim kuruyor. Karısı Zeynep ise kocasının hasta olduğunu ve boşanmak istediğini söylüyor.

İnstagram’da oylama yapılarak hangisinin doğru söylediği hakkında paylaşım yapıldı.

Ercan: Aleyna beni 100 bin TL dolandırdı!

Esra Erol’da ercan aleyna

Yayına katılan Ercan, Aleyna’nın beni annesi ile birlikte devamlı para harcatarak 100.000 TL dolandırdığını söyledi. Elindeki tırnaklarından saçındaki proteze kadar ben aldım dedi. Hatta almış olduğu altınları söyleyerek paraların ve aldıklarının iade etmesini istedi. Aleyna ise, zorla alınan bir şey yok, erkek arkadaşım hediyeler aldı. Bende şuan yoklar hepsini sattım yedim dedi.

ESRA EROL’DA SON BÖLÜM FULL İZLE

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

HIZLI YORUM YAP