Kısmetse Olur Aşkın Gücü 43. bölüm izle, Batuhan kimdir? kaç yaşında? - Ege Gazete
DOLAR

32,5225$% 0.21

EURO

34,8659% 0.34

GRAM ALTIN

2.444,60%0,27

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

TAM ALTIN

16.168,00%0,01

BİTCOİN

2068925฿%0.643

Kısmetse Olur Aşkın Gücü 43. bölüm izle, Batuhan kimdir? kaç yaşında?

Kısmetse Olur Aşkın Gücü Batuhan Boz kimdir? Nereli? kaç yaşında? Ne iş yapar? 43. bölüm izle videosu tanıtımı eklenmiştir. Eve yeni katılan aday hakkında bilgiler paylaşıldı.

Kısmetse Olur Aşkın Gücü 43. bölüm izle tanıtım videosunu haberin sonuna ekledik. Eve yeni gelen Batuhan Boz kimdir? ne iş yapar? kaç yaşında? Erkekler evinden elenen Bilgehan’ın yerine eve katılan Batuhan Elif ile kırmızı odada görüştü.

Kısmetse Olur Aşkın Gücü 43. bölüm elif batuhan kırmızı odada

Kısmetse Olur Aşkın Gücü, Cumartesi günü yapılan gala gecesinde Tuğçe ve Bilgehan eleme fotosuna girmişti. Oylama sonuçlarına göre eve veda eden isim Bilgehan olmuştu. Onun yerine erkekler evine yeni gelen Batuhan kimdir? Ne iş yapar? Kaç yaşında? Sedat ile Simge yüzünden arası açılan Elif ile Batuhan kırmızı odada görüştüler. Elif neden ben diye sorduğunda, yeni aday hoşsun diyerek cevap verdi. Batuhan Boz hakkında merak edilen soruların cevaplarını aşağıda kendi anlatımıyla paylaştık.

Kısmetse Olur Aşkın Gücü Batuhan boz kimdir, kaç yaşında, mesleği

KISMETSE OLUR AŞKIN GÜCÜ BATUHAN BOZ KİMDİR?

“23 yaşındayım Ankara da yaşıyorum, Hacettepe Üniversitesi öğrencisiyim, Ankara Güzel Sanatlar Lisesi mezunuyum, modellik yapıyorum, ticaretle uğraşıyorum. 2021’de 4. Best Fotomodel oldum. Caz, blues, İspanyol pek çok tarz da gitar çalıyorum Yunanistan, Bulgaristan ve Romanya’da çeşitli konserler verdim. Aziz Nesin, Yaşar Kemal, Orhan Pamuk, Sabahattin Ali . Fransız Edebiyatı Victor Hugo okumayı severim.”

CANLI YAYIN İZLE

https://youtube.com/watch?v=NafhacFymYM
KISMETSE OLUR AŞKIN GÜCÜ CANLI YAYIN İZLE

KISMETSE OLUR AŞKIN GÜCÜ 43. BÖLÜM TANITIMI

https://youtu.be/QMEOYtf5Ftg
KISMETSE OLUR AŞKIN GÜCÜ 43. BÖLÜM

42. BÖLÜM GALA GECESİ ELEME ANLARI

https://youtu.be/KyY4yNZ6aFU
42. BÖLÜM GALA GECESİ ELEME ANLARI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

HIZLI YORUM YAP