DOLAR

32,5143$% 0.07

EURO

34,9684% -0.16

GRAM ALTIN

2.438,05%0,09

ÇEYREK ALTIN

4.055,00%0,07

TAM ALTIN

16.193,00%0,07

BİTCOİN

2095181฿%0.26671

a

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme kayıp Cansu bulundu 10 Mart

Show TV’nin programlarından Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 10 Mart izle. Günlerdir aranan kayıp Cansu bulundu ve stüdyoya geldi. Hakkındaki iddialara cevap vererek annesi ve babası ile yüzleşti. Koray isimli şahıs bir odaya kapatarak boğazına bıçak dayamış zorla sahip olmaya çalışmış. Didem Arslan’ın sana sahip oldu mu sorusuna ise, hayır olamadı izin vermedim arkadaşlarım vardı kurtuldum dedi.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme kayıp Cansu

Babasının kumar oynadığını ve annesini dövdüğünü söyledi. Kaportacının yanında sadece bir gece kaldım kaldım, zaten şafak operasyonu yapıldı ve beni aldılar. Babası asla kumar oynamadığını söylemişti ama alkol kullandığını ve kumar oynadığını Cansu söyledi. Hamilelik konusu hakkında sorulara ise, hayır hamilelik olayı yok, ben sadece hastaneden midem ağrıdığı için sıra aldım dedim.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme kayıp Cansu

Ali Borazan’la ise 3 aylık bir birlikteliğim oldu, yasaklı madde kullanıyordum ama şuan tedavimi oldum ve bunu da polislere kan tahlili vererek onlara da ispatladım dedi. Cansu’nun hakkında yasaklı madde sattığı hakkında iddialar vardı, ben hayır satmadım dedi. Ali Borazan ile yüzük taktık evlenme aşamasında idi fakat daha sonra değişti ve eve başka bir kadın getirdi. Hatta getirdiği 2 çocuklu kadını odaya kapatarak dövdü dedi. Ali başkalarına yasaklı madde sattırıyordu ama bana sattıramadı dedi. Özlem isimli kadını zorla evde tutuyor olabilir, sürekli dövüyordu dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

HIZLI YORUM YAP