Kısmetse Olur Aşkın Gücü 38. bölüm izle, Yeliz ve Erol ayrıldı mı? 24 Ocak - Ege Gazete
DOLAR

32,3250$% 0.08

EURO

34,8779% 0.26

GRAM ALTIN

2.395,33%0,13

ÇEYREK ALTIN

3.942,00%0,08

TAM ALTIN

15.743,00%0,10

BİTCOİN

1984602฿%-2.54024

Kısmetse Olur Aşkın Gücü 38. bölüm izle, Yeliz ve Erol ayrıldı mı? 24 Ocak

Kısmetse Olur Aşkın Gücü 38. bölüm full izle videosu kendi kanalında ve saatinde yayınlanıyor. Yeliz ve Erol ayrıldı mı? Evde tansiyonlar yine yükseliyor ve kavgalar yaşanıyor.

Kısmetse Olur Aşkın Gücü yeni bölümleri Youtube kanalında yayınlanmaya devam ediyor. Bugün 38. bölüm full izle olarak akşam saat 18:30’da yayınlanıyor. Bu bölümde kızlar ve erkekler evinde ortam yine geriliyor ve tansiyonlar tavan yapıyor. Eve tekrar dönen yarışmacılarla diğerleri arasında gerginlikler bitmiyor.

Kısmetse Olur evinden elenen ve tekrar geri dönen adaylar ile evde bulunan diğer adaylar arasında sular bir türlü durulmuyor. Başta Zeyd ve Tuğçe olmak üzere diğer adaylar arasında sık sık tartışmalar yaşanıyor. Ayrıca önceki bölümde yaşanan Aybüke ve Cansel kavgasında ikisi de uyarılarak kartla cezalandırıldı.

Kısmetse Olur Aşkın Gücü 38. bölüm 24 Ocak

KISMETSE OLUR DİSKALİFİYE NEDENLERİ TEKRAR AÇIKLANDI

Sunucu Öykü Serter yaşananlar olaylardan sonra eve gelerek yarışmacılara programın kuralları ve diskalifiye nedenlerini tekrar anlattı. Diskalifiye nedenleri şu şekilde açıklandı;

  • Birbirinize hakaret ve küfür edemezsiniz.
  • Fiziksel olarak tartışamaz ve darp edemezsiniz.
  • Türk örf adet, gelenek ve aile yapısına aykırı davranamazsınız.
  • Sokakta fiziksel olarak birbirinizle görüşemezsiniz.
kısmetse olur aşkın gücü diskalifiye nedenleri ve kurallar

ELENMİŞ OLSANIZ BİLE BİRBİRİNİZLE GÖRÜŞEMEZSİNİZ!

Öykü Serter kuralları saydıktan sonra sözlerine şöyle devam etti:

Kısmetse Olur Aşkın Gücü evinde bunlar direk diskalifiye sebebidir. Sokakta yürürken artık, bilinen tanınan insanlarsınız. Buradaki davranışlarınızı milyonlar izliyor ve takip ediyor. Dolayısıyla, fiziksel olarak görüşme şartını ihlal ettiğiniz anda, ve bu ispatlandığında kırmızı kart ile diskalifiye olmanıza neden olur. Biz izleyicilerimiz ile bu kuralları yönetiyoruz, dışarıda her yer magazin habercileri. Bize kanıtlı olarak gelen ihbarlar sonucu diskalifiye edilirsiniz. Ayrıca, buradan elenmiş olsanız bile birbiriniz ile görüşemezsiniz.

AYBÜKE VE CANSEL SARI KART CEZASI ALDI!

kısmetse olur aşkın gücü aybüke cansel kavgasında kart cezası

Dün yaşanan Aybüke ve Cansel kavgasında yaşananlardan sonra sunucu tarafından her ikisi de sarı kartla cezalandırıldı. 3 Sarı kart alan diskalifiye oluyor. Aybüke Cansel’i kışkırttı ve Cansel’de ona saksı fırlatmıştı.

SARI KART CEZASI ALDILAR

https://youtu.be/H5ugrzs0ywc
SARI KART CEZASI ALDILAR

KISMETSE OLUR 38. BÖLÜM

Bugün yayınlanan yeni bölümün fragmanında sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Hem ayrılıklar hem kavgalarla dolu heyecanlı bir bölüm. Yeliz ve Erol arasında yaşanan tatsızlıklar sonucunda Erol yüzüğünü Yeliz’in parmağından çıkarttırarak yerde tekmeliyor. Çıktıktan sonra bir daha geri dönmez diyor. Yeliz bu durum karşısında göz yaşlarına boğuluyor.

kısmetse olur aşkın gücü yeliz ve erol ayrıldı mı

AYBÜKE VE TOLGA İLİŞKİSİNDE SON DURUM

Aybüke ve Tolga ilişkisinde her şey çok güzel giderken bir anda yerle bir oldu. Son günlerde sık sık tartışan ikilinin arası bir türlü düzelmiyor. Aybüke artık seni istemiyorum, ayrıldık, bitti demesine rağmen Tolga ısrarla barışmaya çalışıyor.

ÇAĞRI VE ŞEYDANUR İKİŞKİSİ HIZLANIYOR

kısmetse olur aşkın gücü çağrı ve şeydanur ilişkisi

Eve geçtiğimiz haftalarda katılan Çağrı, Şeydanur ile ilişki yaşamaya başladı ve araları her geçen gün daha iyi oluyor. Kırmızı odada ikili birbirine sarıldı.

KISMETSE OLUR AŞKIN GÜCÜ 38. BÖLÜM FRAGMANI

https://youtu.be/FVjMI46O2FQ
KISMETSE OLUR AŞKIN GÜCÜ 38. BÖLÜM

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

HIZLI YORUM YAP