Kısmetse Olur Aşkın Gücü kim elendi? 35. bölüm izle - Ege Gazete
DOLAR

32,2313$% -0.04

EURO

34,8542% 0.43

GRAM ALTIN

2.421,08%1,17

ÇEYREK ALTIN

3.946,00%0,55

TAM ALTIN

15.763,00%0,56

BİTCOİN

2011407฿%0.36791

Kısmetse Olur Aşkın Gücü kim elendi? 35. bölüm izle

Kısmetse Olur Aşkın Gücü Cuma gala gecesinde kim elendi? Ev halkının yaptığı oylamalarla bir yarışmacı eve veda ediyor. Kısmetse Olur 35. bölüm izle bölüm videosunu yayından sonra ekliyoruz. Eleme heyecanında yine gerilimler, entrikalar ve taktikler konuştu. Kim kimin gitmesini istedi? haftanın favori erkeği ve favori kadını kim oldu? hepsi ve daha fazlası haberin devamında.

Kısmetse Olur Aşkın Gücü kim elendi, 35. bölüm izle

Kısmetse Olur Aşkın Gücü 5. haftasında düzenlenen gala gecesinde herkes oyunu kullanıyor. Oy çokluğu ile seçilen aday eve ve evlilik hayallerine veda ediyor.

Kısmetse Olur Aşkın Gücü 35 bölüm

Kısmetse Olur evinde ilişki durumları

Aybüke ve Tolga arasında yaşanan tatsızlık bu bölümde de devam ediyor. Arası açılmaya başlayan çiftin en önemli sorunlardan biri, Aybüke’nin 5 sene nişanlılık olmaz, beni oyalayıp her şeyi yapamazsın demesi. Diğer iki adayın yüzük takması da bu durumları ateşlemişe benziyor. Henüz Tolga’dan böyle bir adım gelmedi.

Kısmetse Olur Aşkın Gücü tolga aybüke aşkı

Sedat ve Elif ilişkisi sallantılı olarak devam ediyor. Geçen bölümde, çok açık giyinmişsin dediği Elif, hayır kapalı giyindim demesi Sedat’ı şaşkına çevirdi. Aralarında aşmaları gereken daha çok engeller var.

Kısmetse Olur Aşkın Gücü sedat elif aşkı

Yaren ve Erhan çifti şuan aşklarını yaşamaya devam ediyor. Önemli bir sorunları olmayan çift birbirlerine daha çok samimi olmaya başladı.

Kısmetse Olur Aşkın Gücü erhan yaren aşkı

Cansel ve Oğulcan çiftinin ilişkileri de şuan Oğulcan’ın üstün sabrından dolayı devam etmekte. Çünkü Cansel’in yaptığı her türlü kapris ve şımarıklığı çok iyi alttan alıyor.

Kısmetse Olur Aşkın Gücü cansel oğulcan aşkı

KISMETSE OLUR KİM ELENDİ?
BU HAFTA EVE VEDA EDEN İKİ KİŞİ ESLEM VE SERDAR OLDU.

KISMETSE OLUR

KISMETSE OLUR AŞKIN GÜCÜ 35. BÖLÜM

https://youtu.be/OBo2YKhxtGU
KISMETSE OLUR AŞKIN GÜCÜ 35. BÖLÜM

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

HIZLI YORUM YAP